Dit is JAN!

Ik ben even bij JAN!

JAN! heeft enorme passie voor eten en is een tikkeltje eigenzinnig. Daarom zijn de gerechten niet standaard. Proeven, experimenteren en combineren, net zolang totdat de perfecte gerechten gevonden zijn. Dat is wat JAN! het liefste doet. Het resultaat? Verrassende huisgemaakte creaties van eigen bodem, gecombineerd met invloeden van ver daarbuiten. Hoe JAN! aan inspiratie komt? Verre reizen naar de meest exotische landen. Tijdens deze reizen dompelt JAN! zich graag onder in de lokale eetcultuur en neemt hij de meest favoriete smaken mee naar huis.

De belangrijkste ingrediënten in onze keuken zijn de mix van hoge kwaliteit, ambachtelijke bereidingen en liefde voor het product. Een wereldse keuken met Friese gastvrijheid. JAN! heeft oog voor de wereld om zich heen. Daarom hanteren we een zero waste policy.  Een voorbeeld? Gasten krijgen hun biertje uit blik. Blikjes zijn duurzamer, want er kunnen meer in één keer vervoerd worden en ze zijn recyclebaar. En minstens zo belangrijk: blik laat geen licht door en dat komt de kwaliteit van het bier ten goede.

Naast onze gerechten, dranken en het interieur is het personeel het volgende pluspunt van JAN! Passie voor het vak en een ontzettend welkom gevoel: je merkt het als je ze ontmoet. Zij zorgen voor een onvergetelijk bezoek!