Het zijn er maar liefst vijf! En daarom was het niet moeilijk een naar voor het nieuwe grand café te bedenken. Hylke Jan, Arjan, Geert Jan, Jan Willem en Mikhail. Ok, we geven toe: met de laatste moet je even creatief zijn…. 😊 Bijzonder is dat alle Jannen een andere achtergrond hebben, maar er is 1 passie die ze delen…..
JAN! heeft oog voor de wereld om zich heen. Daarom hanteren we een zero waste policy. Dat betekent dat we bewust omgaan met afval en onszelf stimuleren minder te verspillen. Dit geldt voor zowel voedselverspilling, maar voor het verspillen van spullen of verpakkingsmateriaal. Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Onze moestuin is onze belangrijkste leverancier. Tuinman Tim zwaait de scepter in onze moestuin. Hij werkt elke dag samen met de chefs van Oan Tafel en neemt ook de jonge generatie chefs graag mee in zijn visie op het ambacht: “Ik wil balans creëren en samenwerken met de natuur, alles gebruiken wat je kunt en zien wat er mogelijk is in de lokale omgeving. Wanneer we dit doen, beschermen we de natuur, onze belangrijkste bron.”
Ons team staat elke dag klaar voor jou! Ze zorgen voor een ontzettend welkom gevoel en leggen je alles graag uit.